I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Whoa Rekommenderar: Dopeness 3

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2012-08-03 21:32

[Audio] Whoa Rekommenderar: Dopeness 3



Saxat från Whoa-bloggen:

Ungefär ett halvår efter att den hyllade hiphopsamlingen Dopeness 2 släpptes, så släpper nu labeln Cosmic Music Group den tredje upplagan av den hyllade samlingen, Dopeness 3, och blandar på plattan både gamla och nya namn i genren. Det är en platta där rutinerade rapkonstellationer som Looptroop Rockers och Rapper Ted & Allyawan samsas med nyare stjärnskott som hyllade Ozone Fukkaz och DaCosta.

På skivan hittar vi ett brett utbud av hiphopstilar, både flowmässigt, beatmässigt och när det gäller textinnehåll. Här finns representanter från vitt skilda stilar så som t.ex. den jazziga Frihetsorkestern från Sundsvall, den funkiga kombinationen av Mofeta (från Mofeta & Jerre) och Yxmördarn (som många av oss känner som Xeilon) som tillsammans blir gruppen Limiters, den smutsiga 40-talsvibben från Hon är för av Östblockarn, Rapper Ted och Allyawans collab på den electrodoftande låten Bli mig med ostämda sågtandssyntar m.fl. Det är tydligt att mångfalden hela tiden varit viktig i urvalsprocessen som Cosmic Music Group gjort i samarbete med bland annat Alexander Kihlström från Kingsize Magazine.

Vi på Whoa är övertygade om att skivan kommer att hålla länge, och det ska bli väldigt intressant att följa hur karriärerna utvecklar sig för artisterna på releasen i framtiden.


Klicka här för att komma till inlägget!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.