I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Se Rigo, Allyawan, Lazee, Snabba Cash 2 med mera! (7 minuter)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Hangaround

2011-10-25 09:33

[Video] Se Rigo, Allyawan, Lazee, Snabba Cash 2 med mera! (7 minuter)



Produktionsbolaget Team Veesualz har tagit fram ett TV koncept tillsammans med Streetwearföretaget TS som i första hand ska fånga den urbana livsstilen och leverera det i ett målgruppsanpassat format på ett dynamiskt och intresseväckande sätt.

I VJ-rollen ser vi ingen mindre än Rodrigo "Rigo" Pencheff. Rigo har skrivit svensk musikhistoria tillsammans med The Latin Kings, Infinite Mass och Crossfire. Efter att ha medverkat i program som Melodifestivalen, Körslaget och Dansbandskampen tog Rigo och hans The Topaz Sound folkligheten till en ny nivå.

I det nysläppta pilotavsnittet får vi hälsningar av Malmö-rapparen Lazee som är aktuell med sin nya skiva "Supposed To Happen" så väl som New York-baserade sångerskan Emily Vásquez från The Glee Project och Grammy-nominerade LA-producenten Mack McKinney.

I ett format som kallas "60 sekunder med" får vi lära känna Allyawan, en av de få svenska rappare vars namn ekar i undergroundkretsar. Dessutom får vi hänga med Lowcura på hans resa bakom kulisserna på den efterlängtade uppföljaren till supersucéen Snabba Cash.


Formatet ovan är ett pilotavsnitt som sagt dvs ett test för att känna av responsen. Vi har redan fått ros för att projeketet gör ett försök att framhäva den urbana vardagen men även ris pga att upplägget känns emellertid kommersiellt och "in your face".

Vi uppskattar alla era åsikter och tankar, positiva som negativa. Är det något vi har gjort bra så vill vi gärna veta det. Är det något som vi kan förbättra så vill vi också höra det. Tack för er tid. Vi har stor kärlek och respekt till er!

www.ts.com
www.youtube.com/ts
www.facebook.com/ts.com