I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] TungGung - Rullar omkring

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Rappare

2011-09-01 22:24

[Audio] TungGung - Rullar omkring



Som avslut på "TungGung firar 100 veckan" har vi valt att släppa en till exklusiv ohörd låt från samma era som "Tung Gung Shit". Låten heter "Rullar omkring" och handlar om en förorts tuggares ovillkorliga grind efter att fixa cash, deg, kulor, smet, para, flooz eller va man nu väljer att kalla det. Den har legat som ett liggande projekt länge och jag tror den var planerad till kommande TGC vol. 2 som klicken har börjat knega på, men trots att låten är riktigt fet känner till och med Tugge att nivån nu ligger betydligt högre för mixtapet och jag är såklart jävligt hypad på att få släppa ut den här på bloggen. Så länge det är TungGung tar jag all material jag kan komma över!




LADDA NER: http://www.zshare.net/audio/9428443284e3edd7/

Med på låten hör man Jojje, Kaz, Jaybiz, Def, Ari i den följden. Def står för grafiken & Jaybiz står för produktionen. Den här gången har Jaybiz lejsat beaten med ett riktigt jävla westcoast gung, FETT!

http://www.youtube.com/user/TungGungTV
http://tunggungclick.se/