I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Almost Good – Det tappade arkivet mixtape

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-06-14 00:50

[Whoa Netplay] Almost Good – Det tappade arkivet mixtape



Från Whoa-bloggen:

Nu är den här! Det tappade arkivet mixtape från gruppen Almost Good bestående av Storhets, Dubblaa, Helno, Kid Colt & Nicko Mack (känd från Basementality Battles). Almost Good är en klick som varit aktiva till och från under många år men det är nu på senaste tiden som det tagit fart som aldrig förr. Grabbarna är hungriga och är redan till hälften klara med sitt nästa tape som kommer ha tätare samarbete med producenten GazReal samt några andra.

På det här tapet har gruppens medlemmar tagit tillbaka soundet för att försöka bibehålla vad de tycker är “riktig hiphop”. Boombap med andra ord, utan undantag. Rapparna började göra musik tillsammans naturligt efter att huvudsakligen flow, texterna och stuket på rap gick hand i hand. Det tappade arkivet är första beviset på detta men det utlovas även att andra tapet kommer innehålla mycket mer välproducerade beats och en tightare sammansvetsning.

Bakom låtarna på Det tappade arkivet hittas producenter som Fotios K, Icetail, Kaybeats och Lue Goods, och Queff dyker upp som ensam gäst på två av skivans spår. Allt material är i sin tur mixat och mastrat av Kid Colt.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!