I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] K Sluggah & KG Boom – Antivirus

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-05-29 20:27

[Whoa Netplay] K Sluggah & KG Boom – Antivirus



Från Whoa-bloggen:

En dryg månad sedan streetvideon till låten Fritt fall släpper nu Malmö-rapparen K Sluggah och Stockholms-beatmakern KG Boom albumet Antivirus. K Sluggah har figurerat i ett flertal projekt och musikvideor den senaste tiden med sina kollegor i Muddy Fatique. Ett crew som rymmer några av malmös mest intressanta rappare och som till en stor majoritet också dyker upp på denna skiva.

Samarbetet mellan K Sluggah och KG Boom började för ungefär fem år sedan när KG Boom bodde i K Sluggahs hemstad och har, sedan KG Boom flyttade tillbaka till huvudstaden, intensifierats med tiden. På verket har har producenten experimenterat med beatsen och fått ta större plats än vad beatmakers traditionellt brukar på hiphop-plattor. Slutprodukten är därför lika mycket ett beattape som ett rap-album.

Antivirus släpps exklusivt för gratis nedladdning här på Whoa men kommer även att tryckas på cd för de som vill beställa ett fysiskt exemplar. Detta görs genom muddy.se eller [email protected]. Skivan kommer även att säljas i vissa affärer i främst Malmö och givetvis också “hand 2 hand”.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!