I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Sjukstugan - Frånvarande/Närvarande (mp3+video)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-04-14 19:48

[Veckans MP3] Sjukstugan - Frånvarande/Närvarande (mp3+video)

Från Whoa-bloggen:

Sjukstugan är en ny, spännande konstellation på den svenska hiphopscenen, som här ger oss första singeln Frånvarande/Närvarande från det kommande albumet Rap på svenska. I låten hörs Buju Anton och Toju aka Dirty Jens på rap, Vanessa Liftlig på sång och Bjarne B på scratch. I den tillhörande videon medverkar flera av de övriga medlemmarna i gruppen.

Frånvarande/Närvarande är producerad av Sjukstugan och mixad och mastrad i ATTHELAB Studio av Jorge Olivares R. Videon är redigerad av Josefine Linder och Anton Tärnlund samt filmad av Maceo Frost. Onsdag 27:e april firas musikvideon med Sjukstugans första show på båten Vieille Montagne i Stockholm (Söder Mälarstrand kajplats 15, mellan 20.00-23.00, T-bana: Mariatorget). Det kommer med all säkerhet bli en grym uppvisning, så passa på skriv upp dig på listan snarast genom att attenda på eventets facebooksida (krävs att man står med på listan får att bli insläppt).

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!