I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Shazaam - Vem som helst

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2011-02-18 10:23

[Video] Shazaam - Vem som helst

Ni har väl inte missat battleforumet här på Whoa? Det är i vilket fall i full effekt med både Basementality Battes och O-Zone som samarbetspartners som håller igång scenen. En scen som förmodligen växer sig starkare och starkare under hela 2011. Imorgon (19/2) är det dags för Basementalitys stora event på Södra Teatern i Stockholm och redan veckan efter är det O-Zones tur att inta Mejeriet i Lund.

En av de mest framstående battlerapparna i Sverige är Shazaam som nu släpper en musikvideo med battle-tema och skall ge känsla av det battleformatet som man stöter på i den relativt nya tävlingsformen som uppkommit i Sverige. Låten Vem som helst är producerad av Soul Theory och refererar till den svenska hiphopklassikern Vem som helst av Organism 12. En rappare som blivit utmanad en Shazaam men som tyvärr tackat nej. Men kanske kan den här videon slänga lite bensin på elden? För visst hade det varit en mäktig battle…

Så vem är då Shazaam? Utöver att vara en av landets mest produktiva rapartister, med tiotalet mixtapesläpp i Sverige/Norge, en akustisk show och 2009 års debutdubbelalbum I huvudet på John Landenfelt, så är Shazaam som sagt en välkänd battlerappare. Han har varit med i 12 freestyle turneringar i Sverige som han gått segrande ur och därmed besegrat dom flesta aktiva battlerapparna och han är i nuläget tvåfaldig Fight Night Sweden champion och ska under 2011 försvara sin titel och vinna Sveriges största freestyle tävling tredje gången i rad.

Vem som helst är första singeln ifrån det kommande albumet Battle MC. Du kan nu se videon här i samarbete med Whoa.nu här under:




Blogginlägg: http://blog.whoa.nu/2011/02/18/video-shazaam-vem-som-helst