I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Whoa presenterar: Aforism - Tuta&Kör

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-04-01 21:53

[Video] Whoa presenterar: Aforism - Tuta&Kör

Från Whoa-bloggen:

Grönt är på mångas tungor idag, men vem bryr sig egentligen? Hur många politiker är på riktigt villiga att ta kampen mot klimatproblemen som vi möter? Vem är redo att ställa om på kanske sig egen politiska bekostnad? Gustaf “Aforism” Ahlin är redo att ta diskussionen! Med den nya streetsingeln Tuta&Kör så har rapparen träffsäkert valt att diskutera och koncentrera sig en liten del av det stora problemet.

Med starka politiska och sociala värderingar samt talang, sticker Aforism ut ifrån den stora massan på ett smickrande vis då texterna levererar ett avtryck att bilda sin egen opinion kring. Genom en spännande integration av starka influenser ifrån Norden samt övriga världen skapas det ett unikt sound som tillför något nytt till den globala hiphoprörelsen.

Efter att ha flyttat ifrån Ljungby i Småland hela vägen upp till Luleå i Norrland för att sedan röra sig neråt i landet igen till huvudstaden och efter att ha sökt sig genom landet och ha arbetat med producenter ifrån Luleå, Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö och slutligen Oslo så har Aforism tagit sig tillbaka till sin småländska rötter och funnit producenten Hurricane i Värnamo. De båda har slagit sina huvuden ihop och arbetar just nu på en fullängdare, något som Aforism själv beskriver som “Den riktiga debuten”.


Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!