I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] E.C – I Love U

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-03-04 02:59

[Veckans MP3] E.C – I Love U

Från Whoa-bloggen:

Denna vecka bjuder vi på en ny, exklusiv låt från E.C Click, som är en förkortning av “Extra Cheese Click”. Gruppen bildades under tidigt 90-tal och har även gått under namnet Hundreadz under årens lopp. Medlemmar är en stor skara emcees, där bland annat Chapee n’ Chess, C.U.P, Starvin MAR & SKD (ej med på låten) ingår. Av dessa kommer de flesta från Hagalunds-området i Solna, men även Botkyrka, Dalen och London finns representerade.

Chapee n’ Chess är två gamla rävar som också är kända som Josh & Abel. Ni läsare som varit med ett tag kommer förmodligen ihåg dem från Blacknuss Roll with me (där även Robyn gästade), eller varför inte låten Life med Christian “Falcon” Falk och DJ Sleepy från soundtracket till 9 milimeter. Majoriteten minns dock rapparna för deras medverkan på den numera klassiska samlingen Sidewalk Headliners och låten Sleepwalkin.

På senare tid har såväl Chapee n’ Chess som C.U.P och Starvin MAR gjort nya inspelningar, så det har helt enkelt blivit tid för grabbarna att leverera nytt till folket. Med många timmar i studion har de ett stort antal låtar och en massa fräscht material som ska bli mer tillgängligt för den stora massan inom snar tid. Tills vidare kan ni hålla till godo med denna veckans mp3, I Love U, som producerats av MSU.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!
Rappare

2012-04-10 18:19
får man lov att uppa en sån här fet låt?
Tears of Liquor EP
https://soundcloud.com/nicoelrico/sets/tears-of-liquor-ep
Redaktionschef

2012-04-10 18:20
Klart som fan!
Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!