I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Från inspelningen av Petter, Ison & Fille och Mogge "För Alla Dom"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-11-17 14:33

[Video] Från inspelningen av Petter, Ison & Fille och Mogge "För Alla Dom"



PETTER, ISON & FILLE OCH MOGGE "FÖR ALLA DOM"

Då var vintern här igen, julen står runt hörnet, snart dags att avrunda det gångna året och inleda det nya. Och som avslutningsnummer på det svenska hiphop-året 2009 presenterar konstellationen Petter, Ison & Fille och Mogge gemensamma singeln "För Alla Dom", producerad av Saska och med en sampling från Mauro Scoccos klassiker "Till Dom Ensamma".

Både Petter och Ison & Fille förbereder nya efterlängtade albumsläpp till våren, men redan nu sluter de tre rapparna alltså upp tillsammans med Mogge (Masayah) på sång och levererar ett upplyftande anthem med uppmaning till framtidstro och optimism, tillägnad de ensamma och utstötta omkring och bland oss, ett ämne som självklart känns extra aktuellt i dessa tider av jul- och helgfirande.

"För Alla Dom" släpps inför den alternativa julgalan "Oh, No... It's Christmas!", som äger rum på Berns i Stockholm den 19 december. Överskott från intäkter av singeln doneras till Situation Stockholms verksamhet.

Release den 24 november via Hemmalaget/UVR/Bonnier i samarbete med Blixten & Co.

(Inlägget ändrat av Oracle 2009-11-17 21:19:17)