I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] JazzAttacks - Bootleg (officiell musikvideo) ute idag!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-11-09 07:25

[Audio] JazzAttacks - Bootleg (officiell musikvideo) ute idag!

Idag, 9:e november släpps singeln "Bootleg" - köp den på http://downloads.cdon.com




"Det har varit långt mellan skivsläppen, men hösten 2009 är sjumannabandet JazzAttacks, som under snart 10 år bjudit på sin unika hiphop, tillbaka.

De har kallats ”bäst i den svenska hiphopklassen” och Sveriges mest framstående unga jazzgrupp pga deras förmåga att blanda olika musikstilar. JazzAttacks har med sin livehiphop lyckats hitta ett eget sound och uttryck som för vissa påminner om The Roots på skånska. Andra liknar den vid den franska jazziga hiphopscenen på nittiotalet, men kanske lättast beskrivs som en svängig smältdegel av intryck.

Här kommer singeln Bootleg, som med sin elektroniska krispiga ljudbild påvisar ännu en gång att när JazzAttacks tar sig an ett nytt projekt, finns det inte en chans att värja sig ifrån dansgolvets dragningskraft. Vi pratar puls, elektroniska ljudmattor och akustiska instrument som blandas med syntbas, blåsarrangemang och till fullo blåser bort allt motstånd."

(Inlägget ändrat av Oracle 2009-11-11 21:02:24)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.