I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Highwon-special hos Ametist! missa inte

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-10-25 21:19

[Audio] Highwon-special hos Ametist! missa inte



Sabo och Fille från Highwon....

I programmet var det dags för ett Highwon-special. Highwon är en av de äldsta kollektiven inom svensk hiphop och består av Ison, Fille, Hoosam, Sabo, Aleks och Gurmo och kan sägas generellt härstamma från Stockholmsområden med postnummer 127.

Programmet blev väldigt nostalgiskt då killarna tittade tillbaka på sina år och pratade om hur de lyckats hålla ihop som kollektiv när många andra splittras.

Killarna pratade om sitt sound och den känsla de förmedlar genom musiken. De kom ju till under en tid strax efter TLK och 165-hiphopen men körde aldrig med en aggressiv eller våldsam output i sina låtar...

Och de funderade också kring varifrån den ödmjuka och bekymmerslösa attityden i Highwonlåtar kommer ifrån. De pratade också om sitt bästa Highwon-minne, när Highwon var som bäst och när de mådde riktigt dåligt i livet, vilket hördes i musiken.

Det och massa låtar från deras tidiga historia.

In här för att lyssna!
Länk

- Ametist

Ametist - http://www.ametistazordegan.com