I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] Adam Tensta, Medina och K-One åker till USA #1

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-10-18 17:45

[Video] Adam Tensta, Medina och K-One åker till USA #1

Yup! Nu är det bara några timmar kvar tills planet lyfter. Jag drar till New York City och Los Angeles tillsammans med Adam Tensta, Medina och K-One. Vi kommer se till att kameran rullar 24/7 så ni kan följa med när Svensk HipHop svämmar in över USA's gränser.

Inplanerat är blandannat spelningar med Clipse, Just Blaze, Kid Cudi, Bloody Beetroots och Croockers. Flera streetvideos, ciphers och intervjuer är bokade. Vi tänker se till att röra om ordentligt i grytan med andra ord.

Det vore grymt att ha er alla med på vår resa! Detta är klipp ett i denna tre-veckors serie. Sam-E förbereder sig i State Crown studion genom att bränna ner beats och producerat nytt tillsammans med KJ. Sprid gärna vidare till alla du känner!

/// Sir David Husselhoff, Adam Tensta, Sam-E, Alibi, K-One och Keynote.

MBFIMG - Swedish HipHop on CPR.



Tycker du att Svensk hiphop ska ta mer plats både inom och utanför landets gränser? Tycker du att det är dags att scenen kommer till liv på riktigt? Se då till att sprida vidare MBFIMG's budskap och musik till andra som kan vara intresserade. All hjälp uppskattas enormt! Nu kör vi!


Sir David Husselhoff
MyBestFriendIsMyGrind.com
Twitter.com/MBFIMG

My Best Friend Is My Grind