I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mexxi & Si-Kret - Vi är Klubben (3-Spårig Singel)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Moderator

2009-08-17 23:29

Mexxi & Si-Kret - Vi är Klubben (3-Spårig Singel)




01. Vi är klubben
En klubb-banger med ett industribeat i härlig dubstep-/grime-anda. Musiken är producerad utav Mrk1(Mark Foster), tidigare känd som Markone eller Mark One. Han har arbetat med artister som Trim (Roll Deep crew), Jammer, Ears, Poet Shado, och Flirta D. Han är nu signad till Planet µ Records. Han har också varit nominerad till "Best grime producer" på Sidewinder Awards 2003.
Den här låten kommer att dyka upp igen inom en snar framtid. Då som.. Nej, det blir en överaskning!

02. Sommar
En sommardänga med lite inslag av skånsk baktakt. Det är nämligen gruppen Kuriosa. Gruppen har dock lagt ner sin verksamhet och gått skilda väga i sitt musikskapande, men man kan besöka www.kuriosa.eu för att lyssna på deras låtar.

03. Studsa Som En Galning (DJ Nova Booty Edit)
En remix utav en låt vi släppte på Ta Det Som Det Kommer Vol. Deux. Remixen är ihopknåpad av våran vän DJ Nova. Där han lägger litebaktaktstrummor och får publiken att studsa som galningar!



Alla texter är skrivna av Mexxi och Si-Kret.
Alla spår är mixade och mastrade av Mexxi, förutom spår 03. Studsa Som En Galning (DJ Nova Booty Edit) som är mixat och mastrat av både Mexxi och DJ Nova.
Artwork av Si-Kret.

LADDA NER HÄR!

Och vi länkar också till en recension som vi fick av magazin24.se
Recensionens länk

Http://www.Innuce.nu
Http://www.mexxiochsi-kret.se
Http://www.mnposers.com
Http://www.myspace.com/mexxiochsikret


Peaches!

Följ mig på Twitter @MexxiInnuce

Och checka:http://www.innuce.nu