I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] asma - stay silent!i (mixtape) (Hoodrap Exklusiv)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-08-17 00:06

[Audio] asma - stay silent!i (mixtape) (Hoodrap Exklusiv)

Asma (real name Joshua Smith) är en osignad rap/hiphop artist från Helsingborg, Sverige. Aktiv MC och lyricist sedan 2002 med flera hundratals låtsläpp, 2 ep release’s och senast sitt ’’Stay Silent Mixtape’’.
Joshua Smith växte upp i hemstaden Helsingborg med sin familj, och redan som kid började hans intresse växa för musikens värld. Det varade inte länge förens Joshua började skriva egna texter, inspirerat av engelska samt svenska hiphopscenen, och således föddes Asma så småningom. Idag är han mest känd för sin agressiva attityd, djupa filosofier och inte minst känslomässiga texter.

Med en växande fanbas, otaliga projekt på gång & en brinnande passion för sin musik, är Asma på väg upp i hiphopvärlden. Och han är här för att stanna!


BOOM! Den här veckan slår vi stort med veckans exklusiv. Vi släpper nämlingen asma’s mycket eftertraktade mixtape som går under namnet ”Stay silent!i”. Ett mixtape på 23 spår! Jag kan säga som såhär, ni kommer verkligen inte att bli besvikna!

LADDA NER MIXTAPET HÄR!
www.hoodrap.se
www.hoodrap.se(Rubriken ändrad av Oracle 2009-08-21 06:48:36)