I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Allyawan - Necktwister

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-08-06 02:31

[Veckans MP3] Allyawan - Necktwister

Yeah! Det börjar hetta till rejält nu. Allyawan är snart aktuell med ny skiva. Idag får ni ytterligare ett smakprov därifrån.

Från Whoa-bloggen:

2009 har varit ett produktivt och framgångsrikt år så här långt för Allyawan. I mitten av december 2008 släpptes det efterlängtade mixtapet Blu Duk Tales Vol. 2 genom oss på Whoa och verket letade sig snabbt vidare till en rad forum, bloggar och sidor på Internet. Detta ledde till att den bland annat nominerades till priset för bästa "Hiphop (inkl. RnB/Soul)" på Manifestgalan. Stora delar av svensk press sov visserligen på plattan, men hyllningarna från lyssnarna gick inte att ta miste på. Rapparen var definitivt här för att lyfta svensk hiphop för många år framöver och nu – ett halvår senare – finns det fortfarande inget som tyder på motsatsen.

Artisten är tillbaka – på rekordtid – med nytt material och en glöd som överträffar det mesta. Denna vecka har vi därför lite av en Allyawan-special här på Whoa med artisten i fokus både på Whoa-TV, veckans mp3, preview-recension av kommande Blu Duk Tales Vol.3 samt senare också en exklusiv release av den nya plattan i fråga.

Veckans mp3, Necktwister, är alltså signerad Allyawan och hämtad från Blu Duk Tales Vol.3 som släpps genom oss nu på lördag. Låten är producerad av Kids On DMT. Enjoy!

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!