I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa-TV!] Avsnitt #9: Dollar Bill & Lilleman

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-07-28 09:13

[Whoa-TV!] Avsnitt #9: Dollar Bill & Lilleman

Gå till bloggen, klicka här!!!

För ett par avsnitt sedan stiftade vi bekantskap med de skånska rapparna Marke och Öris och nu har det åter igen blivit dags att rikta blickarna mot de längst ned i söder. I avsnitt #9 av Whoa-TV träffar vi på gruppen Dollar Bill samt Lilleman, som teamat upp och tillsammans gjort låten Hoppas att ni hör nåt.

Under 2008 släppte Dollar Bill från Malmö sitt debutalbum Återfödelsen som fri download på sin hemsida, med produktioner från bland annat Masse. I slutet av året kommer medlemmen Tax ut med sin soloskiva som bland annat kommer att gästas av andra halvan av gruppen, Eddo, samt andra artister som t.ex. Lilleman. Även Lilleman gav ut nytt material förra året efter en längre tids tystnad, åtminstone om man jämför med tiden på Universal under 2001-2002 och singlar som Vart tog pappa vägen, Tonårstankar och Trasiga skor. Hans tredje album, Helt tankad, lades även det upp för gratis nedladdning på nätet och imponerade på många med sin nya, mer utvecklade och betydligt mognare stil.


Gå till bloggen, klicka här!!!

~ Digital Dirt Ent. ~
www.twitter.com/digitaldirtent