I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Söker danspartner SERIÖSA tack

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-07-09 13:22

Söker danspartner SERIÖSA tack

hejsan är en tjej på 17 som söker danspartner , speciellt inom hiphop men kan också vara andra dansar . just nu pluggar jag dansgymnasium och dansar nu Balett,modern dans å streetdance. Kan säga direkt att balett inte är min sak att dansa precis men det funkar .
jag skulle vilja lära mig mer dans , så känner ni nån som tar privatlektioner så skriv då , o gärna inte för långt bort för jag bor oskarshamn å där finns de inte så mycket dans överhuduvtaget , bara orientalisk magdans som jag nu gått på och gör fortfarande, jag dansar också streetdance , har haft en hel del uppträdanden så är rätt van vid det.
Men är de nån som vill dansa , Dansa me mig ! helst killar , flera stycken om de e så , funkar me tjejer/tjej me ioförsig .
är intreeserad av all sorts dans , är redo att testa allt från stepp till breakdance till vad som !
Länk till
http://www.youtube.com/watch?v=7OWoHHlyAGk



Länk till http://www.youtube.com/watch?v=Ds13ec79mME&feature=PlayList&p=B66204C536E16BAF&playnext=1&playnext_from=PL&index=31