I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Sidewalk - Higher

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-06-11 06:35

[Veckans MP3] Sidewalk - Higher

Nu har vi lagt upp en ny veckans mp3 på Whoa. Hoppas ni gillar den!

Från Whoa-bloggen:

Efter en slutsåld debut-EP och en mängd hyllade spelningar under 2008/2009 på bland annat Berns (5st!), Fasching, Mosebacke, Rookiefestivalen och Oslo, är gruppen Sidewalk nu bokade till årets upplaga av Hultsfredsfestivalen. För att fira detta släpper stockholmarna nu låten Higher, med exklusiv premiär här på Whoa.

Higher är en so(u)lig musikupplevelse som med sina smäktande stråkar, sin drivande bas och med sitt flörtande med gammal Motown, passar perfekt att avnjutas i sommarparkerna. Låten är producerad av trummisen i bandet, LJB, och medverkar gör även DJ Lastword på scratch, The Sun på sång och Gustav Lind på trombon.

Sidewalk jobbar just nu på att färdigställa sitt debutalbum. Första singeln därifrån, Scream, kommer ha sin release i september och utlovas bli någonting utöver det vanliga. I väntan på det kommer de att spela live med sitt band så mycket som möjligt, så tveka inte att se dem i sommar om du har chansen!

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!