I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Premiär för Whoa-TV!] Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-05-06 09:29

[Premiär för Whoa-TV!] Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Från bloggen:

I takt med en allt mer blomstrande hiphopscen gör vi på Whoa nu vårt yttersta för att spegla just detta. Som en del av detta kör vi nu igång vår nya satsning, Whoa-TV, där Vigge som tidigare varit medlem i gruppen Kingsize står bakom kameran. Whoa-TV kommer att innehålla massor av olika videoinslag (reportage, presentationer, intervjuer m.m.) där vi har låtit filma en rad olika artister, producenter och profiler som förtjänar att synas och höras på den svenska hiphopscenen. Inledningsvis kommer Skåne med omnejd att uppmärksammas, men resor till andra delar av Sverige finns redan i planerna. Ledmotivet är producerat av Academics.

I det första avsnittet får vi möta den talangefulle Hurricane från Hurricane Productions och se hur det går till när han skapar ett beat i sin studio.

Vem är Hurricane?
- Smålänning som kom till Sverige från Kosovo 1989.
- Har producerat hiphopbeats sedan 2003.
- Har alltid gillat och inspirerats av West Coast, i synnerhet G-funk, och producenter som Dr.Dre, Dj Quick, Dj Battlecat, Fred Wreck och Illmind.
- Har producerat/producerar bl.a. Houman Sebghati, Hermanos Bernal, Cedd & Jeff, Vigge, Maki, Richie m.fl.
- Letar efter bra artister till sitt kommande mixtape (förhoppningsvis release till hösten).
- Gör numera inte enbart hiphopbeats utan arbetar gärna även med andra musikstilar.
- Går att kontakta via www.myspace.com/hurricaneworld

Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

(video)

Om ett par dagar kommer avsnitt #2. I det får du se hur det går till när rapparna Marke och Öris går loss över Hurricanes beat…

Borde du uppmärksammas i Whoa-TV? Maila i så fall [email protected] (där du berättar om dig själv och din musik) eller skicka ett meddelande direkt till DigitalDirt.


Länk till bloggen

~ Digital Dirt Ent. ~
www.twitter.com/digitaldirtent