I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Jay feat. Said Hussein - Flee

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-02-05 02:43

[Veckans MP3] Jay feat. Said Hussein - Flee

I tidigare trådar om veckans mp3 har det kommit fram att det vore kul om vi på Whoa lyfte fram fler personer som ännu inte hunnit skapa sig något större namn på hiphopscenen. Vi tänkte därför att det är dags att sätta ljuset på en artist som nog de flesta inte hört talats om tidigare.

Från Whoa-bloggen:

Att svensk hiphop mår bra just nu det är det nog inte många som lyckats undgå. Kvalitén på mycket av det som släpps är riktigt hög och det börjar dyka upp nya spännande namn både lite här och var ute i landet. Ett av dessa löften är den blott 16-årige rapparen Jonathan Holmquist aka Jay, från Lidingö i Stockholm.

Jay har, trots sin låga ålder, redan jobbat med producenter som Saska (Mange Schmidt m.fl.) och Collén & Webb (Slick Rick, Beastie Boys, Petter, Ken Ring m.fl.). Han har även uppträtt på SVT (programmet Bobster), Berns, Hoodsfred och UNG08, för att nämna några. Vid sidan av solokarriären ingår han i rapkollektivet/gruppen RawTalent, vars framtid dock är oklar i nuläget.

Den närmaste tiden fokuserar Jay på att göra så mycket bra musik som möjligt, både som producent och rappare. Ett smakprov på detta får vi i form av veckans mp3, Flee, som gästas av 18-årige Said Hussein på sång och gitarr.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!