I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Tinitus & Ted - Lillebror

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-01-19 22:39

[Audio] Tinitus & Ted - Lillebror

"Hey!

Vi har snart kickat i tio år tillsamans och vi har spelat in sjukt med låtar som inte nåt längre än våra portabla musikspelare. Sentimentalvärdet är stort och det är dags att lyfta upp några till ljuset.

En gång i veckan kommer en 10 år till 6 månaders gammal låt släppas här på bloggen och vi hoppas det ska ge en bild av vad vi har pysslat med under all denna tid.

Veckans låt som har titeln "Lillebror" är från början av 2005 och handlar om hur det var att växa upp med en fem år äldre storebrorsa. Låt mig då tillägga att ingen av oss direkt var en liten ängel-unge som barn.. samma sak gäller våra bröder. Clash of the titans med en muskelskillnad på fem år och i primetime av 80talets guldkantade Van-damme-era.

Låten var tänkt till vårt redan då planerade "album" som bara sköts upp pga. Örats sjuka tvångstanke gällandes dåtida perfektionism.


Unga och fräscha!

Hösten 2006 så var vi gäster i "B-line radios" studio och vi blev ombedda att ta med lite spår att spela mellan intervjun. "Lillebror" var en av fem låtar och bara sekunden efter att låten spelats i radio så ringde Örats mamma upp Örats brorsa och förklarade metodiskt, allvarligt och skärrat hur hon snabbt skulle ha numret till radiostationen för att få den stoppad. Hon förklarade att bråken som de hade haft inte hade något med hennes uppfostran att göra och att hon alltid fördömde deras sammandrabbningar. Det här kan ha varit det värsta hon någonsin varit med om. Jag älskar den historien och förstår henne helt och hållet!

Iaf skivan och mycket mer är på gång och tills dess... njut av lite Tinitus & Ted-historia!"



Ladda ner:
Länk till http://tinitusochted.blogg.se/2009/january/gratis-mp3-tinitus-ted-.html
Länk till http://www.zshare.net/download/54373972dd08b39c/

Hoppas ni gillar!

// Ted

rapperted.se