I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

(Audio & Video) MyBestFriendIsMyGrind.com - Massa exklusiv musik free!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-12-12 12:20

(Audio & Video) MyBestFriendIsMyGrind.com - Massa exklusiv musik free!

Yup yup!

Under hösten har Respect My Hustle Entertainment och projektet My Best Friend Is My Grind, tillsammans med tre av de hårdast arbetande urban-artisterna i Sverige idag, J-Son, Stor och Cakeboy, presenterat ny exklusiv musik för det Svenska folket. Vi är därför mycket stolta över att alla dessa tre låtar nått hela vägen till radio. Har du ännu inte laddat ner Grindin, Pretty Boy och Stockholmsnatt så hittar du länkar längst ner i detta inlägg.

Nästa steg i arbetet med dessa artister och andra i samma position är Länk till http://MyBestFriendIsMyGrind.com. En blogg fylld med exklusivt material från artister runt om i världen.

Idag hittar ni musik och video från Adam Tensta, J-Son, Howard, Who, Dida, Ears och Eboi på bloggen. Och nu... en liten presentation:

My Best Friend Is My Grind.

För exakt två år sedan vid den här tidpunkten var det dags att sätta upp affischer igen. Nattaffischeringen i förorten var det absolut värsta jag visste. Fuckade nagelband kan man leva med, men i en värld där veckor utan pengar på telefonen varvas med brevväxling med kronofogden, så är det svårt att göra något annat än att jobba. Vi hade nyligen fått den glada nyheten om att Adam Tensta nu är bokad som förband till Promoe från Looptroop Rockers på dennes Europaturné. Bangin On The System laddades ner av folk från hela världen och tack vare 100-tals timmar framför Gmail, MSN, Myspace, YouTube och andra gratisverktyg du som fattig skivbolagsboss får lära dig hustla med så kändes det äntligen som att saker började röra på sig. 5 singlar, 1 album och en grammis senare är det dags att testa våra vingar utomlands. Att vi kommit så här långt är helt sjukt, hur långt vi kommer lyckas ta det vågar jag inte drömma om.

Här på hemmaplan är det hur som helst ingen tvekan om vad som gäller. Dörrarna är inkickade och marknaden är vidöppen för alla nya talangfulla artister som är redo att jobba hårt. J-Son, Cakeboy och Stor är 3 av de artister som just nu arbetar mer fokuserat än sina konkurrenter. Beväpnade med en singel, en video, ett mixtape och en blogg tänker dessa 3 artister tillsammans med Respect My Hustle Entertainment och projektet My Best Friend Is My Grind se till att Sverige aldrig igen blir sig likt igen.


Sir David Husselhoff

Länk till http://Http://www.MyBestFriendIsMyGrind.com