I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Leslie - Young Stellanova

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-11-22 01:15

[Audio] Leslie - Young Stellanova

Leslie aktuell med album och långfilm

Leslie, ung rappare från Malmö, ett av Sveriges mest talangfulla fenomen kommer här med street-singeln "Young Stellanova" som är producerad av KeiOne. Leslie har även producerat till Lazee och Adam Tensta tidigare. Leslie är också aktuell med filmen "Killen som kommer att glänsa"´, regisserad av Stefan Berg. Den officiella singeln för Leslie´s album kommer släppas den 12:e januari.


Lyssna på Leslie "Young Stellanova" nedan:

Länk till http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=3338

Utgångspunkten för filmen regisserad av Stefan Berg är som följer. Leslie är en av Sveriges mest talangfulla unga rap-artister. Han har en utstrålning utöver det vanliga och en stark tro på sig själv. Vid 14-års ålder charmar han alla, men på skolavslutningen klår han upp en kompis efter att ha blivit kallad neger. Ett mönster som kommer att upprepa sig. Under fem år får vi följa Leslies utveckling från en liten pojke till en ung, 19-årig man. En berg- och dalbanefärd genom ilska, orosmoln och drömmar om att nå till stjärnorna, sedd ur en tonårings perspektiv. Ska Leslie någonsin få ett bra liv eller ska allt gå åt skogen? Ständigt pågår kampen inom honom mellan det onda och det goda. När de destruktiva krafterna håller på att ta över och det ser mörkt ut i hans liv återstår bara en sak: Att lyckas genom musiken.



(Inlägget ändrat av killen 2008-11-24 20:25:14)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.