I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Sci-Fi & Hands - Poison Of Choice

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-11-13 03:19

Veckans MP3: Sci-Fi & Hands - Poison Of Choice

Nu ligger det uppe en ny veckans mp3 på startsidan. Denna gång lite classic hiphopshit :)

Ladda hem, lyssna och tyck gärna till här i tråden om vad ni tycker!

Sci-Fi & Hands är en hiphopgrupp i klassiska form - en MC och en DJ. Dessa två polare ifrån Stockholm har gjort hiphop på hobbynivå tillsammans i cirka sex år och var båda tidigare en del utav den nu insomnade Symbiot-klicken, där bland annat Hands år 2004 släppte en limiterad 12? EP på vilken Sci-Fi gästade.

Sedan dess har de fortsatt att göra musik tillsammans, vilket har mynnat ut i sporadiska låtar och mixtapes. Bland dessa hittar vi exempelvis gästandet på Umeå-duon Trainspotters senaste två tolvor, där man bidragit med både beats, scratch och rap.

Veckans mp3, Poison Of Choice är, vad de själva anser, en låt helt i enlighet med deras konservativa syn på hur hiphop ska låta. Med klassisk låtuppbyggnad bestående av rap från Sci-Fi och beat plus scratch av Hands försöker de att hitta tillbaka till det sound “när hiphopen var som bäst”.
Direktlänk för nedladdning

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!