I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Form One - The City

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Groupie

2008-09-17 09:03

[Audio] Form One - The City
Det är 3 år sedan Form One släppte sitt lysande debutalbum "Meet Johnny Rhino", som mottogs väl av såväl press som lyssnare. Tidigare i år tillkännagavs det att han jobbar på uppföljaren som fått titeln "Behind Blue Eyes" och kommer att släppas via DLX Entertainment. Det första albumets sound kännetecknades framförallt av hårda battleorienterade texter men inför uppföljaren har han valt att tona ned battlerapen och fokusera mer på personliga texter.

Tidigare i år släpptes singlarna "Money" samt "Away" och nu verkar det som att själva släppet av skivan närmare sig. Skivan masteras för tillfället och Form One har i dagarna även färdigställt designen av omslaget.

I väntan på albumet så släpper nu Form One och producenten Astma mixtapet "A New Season (the prequel mixtape)". Mixtapet kommer framförallt att innehålla nytt samt tidigare osläppt material. Första låten från mixtapet är "The City" som nu finns tillgänlig för nedladdning gratis.

Ladda Hem "The City"

För mer nyheter,downloads mm kolla gärna in bloggen The Salad days