I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Svensk proddar Royce da 5'9, Masta Ace, Termanology m.fl.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-08-02 20:58

Svensk proddar Royce da 5'9, Masta Ace, Termanology m.fl.

Från bloggen:

The Misanthropist är en producent från Stockholm som fortfarande är okänd för de flesta. Han har sedan våren 2007 arbetat med sitt debutalbum Stocklyn Retrospective som väntas släppas till hösten. The Misanthropist, eller Felix Bigert Mohr som han egentligen heter, började rappa i de tidiga tonåren men tog för drygt 3 år sedan klivet från rappare till producent. Nu är hans debutalbum färdigt och redo att möta massorna.

Stocklyn Retrospective gästas av en lång rad svenska och amerikanska storheter så som Royce da 5'9, Masta Ace, Termanology, Tame One, Kashal-Tee, Pure P och Prop Dylan m.fl. Att skivan både har med några av Sveriges som USAs bästa rappare är inget konstigt då The Misanthropists produktioner är en produkt av kärleken till den tidiga svenska hiphopen lika mycket som den klassiska amerikanska boombapen. Genom ett frenetiskt samplande av gammal soul och jazz har han skapat sig ett smutsigt sound som oftast mynnar ut i mjuka, souliga produktioner och hårda, röjiga beats som påminner om det de flesta kallar hiphopens gyllene era. Albumet förväntas släppas i slutet av september och tills dess finns nu snippets att kolla in på The Misanthropists myspace, samt här på Whoa. Mer information om definitivt releasedatum samt en första singel kommer inom kort.
Ladda hem snippets

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!