I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Critical - The Real Thing. Världspremiär @ Whoa

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-07-04 13:03

Critical - The Real Thing. Världspremiär @ Whoa

Den 8:e Juli har Min Egen Väg sin release runt om i Sverige, både som download på Internetshoppar som iTunes, Bengans och Åhlens, men även i fysisk form genom independentbolaget Basementality (för att förhandsboka ett exemplar, maila [email protected]). Den senare utgåvan bär på trevliga, exklusiva inslag, då den förutom musiken även innehåller en DVD-del som man kan titta på via närmaste dator eller DVD-spelare. Dessutom kommer den med ett riktigt cleant digipak-liknande omslag, som du kan kika på genom att klicka här.

Den nya videon från Critical är singeln från Min Egen Väg, som gästas (och produceras) av bl.a. Craig G, DJ Akilles, DJ Static, Per Vers m.fl. (se länk på bloggen för att lyssna på snippets). Låten gästas av Mackan, från Arlöv i Malmö, samt Mat the Alien, som är en av de största DJ’sen i Kanada för tillfället. Videon är gjord av up-n-coming-regissören Oliver Martin Henriques.


Se videon på bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!