I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Jaeger feat. Leon - Blossom

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-07-03 00:21

[Veckans MP3] Jaeger feat. Leon - Blossom

Natten mot torsdag har börjat så vi tjuvstartar lite och slänger upp veckans mp3. Hoppas ni diggar! Ladda hem och tyck till!
___________________________________________________________________________

Denna veckans mp3 kommer från Jaeger, en 26-årig rappare från västra Stockholm vars namn kanske är nytt för många, men som faktiskt har sysslat med musik under en längre tid. Medan svenskan alltid har stått i fokus i hans grupp Industrin, väljer han som soloartist att leverera sina texter på engelska.

I våras släppte kingsizemagazine den förra singeln The Vibe som download, vilket utöver en hel del radiotid även resulterade i att han blev utnämnd till “veckans artist” på Sveriges radios musiksajt Digfisongs. I det kommande numret utav tidningen Groove medverkar han på månadens CD, i höst kommer en 12-tums EP på Swingin Hut Records, och här kommer alltså nätsingel nummer två genom oss på Whoa.

Låten Blossom beskrivs i pressmeddelandet som "ett själfullt, organiskt sommardoftande stycke”, är producerad av KUB och gästas av Leon på sång samt musiker ifrån Stockholmsbandet Kungers.
Direktlänk för download

Blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!