I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Pato Pooh - Ny Sida dehdinpoik.com + Ny Street single "Ahbow!"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-03-17 19:57

Pato Pooh - Ny Sida dehdinpoik.com + Ny Street single "Ahbow!"

DehDinPoik Entertainment är stolta att kunna presentera PatoPooh med nya streetsingeln ”Ahbow!”, som är en försmak på den kommande Ep:n, ”The I Work Hard Ep”. som är proddad av bl.a. Masse & Charlie (Ken,Medina,Lazee)

PatoPooh var senast med och bidrog till låtskrivandet på flera låtar till en utav Sveriges mest lovande Rnb- stjärnor Ricky. Hans debutalbum "Unconditional Love" fick stor uppmärksamhet både i och utanför Sverige. I och med detta så har förväntningarna stigit på PatoPooh inom den svenska musikindustrin och han räknas idag som ett stort löfte av många inom branschen.

DehDinPoik kommer även inom en snar framtid lansera ”Ahbow Tv!”, en webbshow rustad med heta intervjuer med många etablerade artisterna och producenterna inom nordisk hip-hop. Se även upp för musik videon till Ahbow! samt remixerna (2st) till låten med bl.a. Ken Ring, Lazee, Ricky, Mc Tim, Stor, Iron African, Ukn, Houman Sebghati, El Axel & Pumba (Norge) + många fler