I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny Aggro-shit! "YYY-rap" och "Bokstaven L"

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-09-11 16:05

Ny Aggro-shit! "YYY-rap" och "Bokstaven L"

Tjena, Aggro här! Jag har varit borta ett tag (pga serietecknandet och pluggandet), men jag har ägnat lite tid i studion och så.
Tro det eller ej, men även Aggro ska släppa ett online-mixtape innan året har tagit slut! "Åh nej", tänker ni. "Ännu ett jävla online-mixtape med en internetrappare". Jag har lite info om sakerna som kanske skulle kunna få er att höja på ögonbrynen.

- Mixtapet kommer till vis del att innehålla så kallade Mixtapefreestyles, men istället för att vara den 300e rapparen som kickar
- I mappen där låtarna ligger i, kommer det finnas information om låtarna jag framför...i serieform! Kul, va?
- Kontorslåtarna kommer inkluderas, så den länge osläppta "Chef"-låten med Simon G kommer finnas tillgänglig.
- Den 100e nedladdaren får en signerad t-shirt och ett slappt handjobb på nån mörkbakgård av mig.

Kolla in www.myspace.com/aggrokultur. Där finns två nya låtar att lyssna på. Den ena är lite av en "cover" på Saigons "Letter P", fast jag försöker mig på bokstaven "L" istället. Den andra låten, som jag bara kallar typ "YYY-rap" är en rätt ball grej där jag försöker mig på att rappa till Yeah yeah yeahs "Rockers to swallow", i sant Apathy-manér. Ni får gärna höra av er och säga vad ni tycker.
Mixtapet är på väg.

http://www.myspace.com/aggrokultur
http://hanneshopf.blogspot.com 

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.