I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Fuck Your Mixtape Mixtape Vol. 2

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-06-19 20:36

Fuck Your Mixtape Mixtape Vol. 2

Yes Yes Ya'll!

Örebros obesegrade mixtape-kungar Chipchoppin Order är tillbaks igen med volym 2 i serien Fuck Your Mixtape Mixtape. Denna gången är vi tillbaka med 19 heta låtar/sessions som vi hoppas ska pumpas runt om i landet! Förra gången sålde vi 100 stycken på 1 vecka, only by word of mouth!

Mixtapen innehåller raps ifrån Cheek, Narkimic, Teraq & Chris. Beatbox av Genius-Enis. Produktioner av Prime-Stash, Phunk2 & Chris.

Mixtapet kostar ynka 20 kr och finns att köpa på WE & Najz Prajz i Örebro, annars kan ni köpa direkt ur någon av våra ryggsäckar. Mer försäljningsställen kommer att komma up såsmåningom!

Om du vill beställa skivan så kostar det 40 kr på grund av frakten, skicka isåntfall ett mail till [email protected] om att du vill köpa en skiva.

Vi har dessutom t-shirtar med loggan som är på skivfodralet att sälja som kostar 100 kr, maila för mer information om dessa!

FLYER!

Vi bjuder dessutom på 2 stycken gratis-mp3or som ett smakprov av mixtapet:

Narkimic - Tömmer Skallen
Cheek & Teraq - Passin Out On The Couch

ONE
/Cheek

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.