I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Recension: Sex Stycken stryk Mixtape vol.1

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2005-04-11 14:24

Recension: Sex Stycken stryk Mixtape vol.1

Dispyten, Ingo och Astmagräs fanns med i gruppen Ordligen som gjorde en del väsen av sig för några år sedan. Numera är det ganska tyst om gruppen, fast medlemmarna tillverkar fortfarande musik och släpper det i olika former. Senast i raden kommer nu skivan ”Sex Stycken Stryk-Mixtape vol.1”. Som så många andra gånger då det dyker upp skivor med en sån här liknande titel så är detta inte ett vanligt mixtape, utan mer som en samling där de själva medverkar tillsammans med artister som: Format (Mat Åt Far), Käp (Kamphundar), MCP Allstars, Dj Akilles och Peldawg.

Redan när Dispyten, Ingo och Astmagräs gick under namnet Ordligan så körde de med en hel del våldironi, och många jämförde deras stil med den som MBMA tog med sig in den svenska hip hop publikens hjärtan. En del av detta finns fortfarande kvar i deras musik. Giftiga punschlines finns även kvar i låtarna. Det är roligt att höra detta då man sätter på den här skivan.

läs hela recensionen på www.dj-silence.com

www.sexstyckenstryk.com
www.myspace.com/mattiasingo
www.myspace.com/dickochingo