I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Snook - "Vi Vet Inte Vart Vi Ska..." @ SVU

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2004-05-23 23:45

Snook - "Vi Vet Inte Vart Vi Ska..." @ SVU

"Då var kanske vårens mest efterlängtade släpp här. Det gäller Snook, Lidingörapparna Danne och Kihlens debutskiva där de själva står för texter, rap, sång och majoriteten av produktionerna. Vi har tidigare kunnat höra deras popiga "Såpbubblor", deras nätsläppta låt "Superfitta" och förra årets riktigt träffsäkra, Swedish Hiphop Award vinnande låt, ”"Mognare än oss", som behandlade ämnet tjejer på krogen. Nu senast har deras andra singel ”Mr Cool” släppts och spelas för fullt på de svenska radiostationerna och i videoformat på ztv.

Under den senaste tiden har Snook utan tvivel varit den mest hypade svenska rapgruppen, kanske just för att de är så melodiska och går hem hos en så bred publik. (Min mamma gillar skivan starkt.) Snooks solodebut består av tio spår vilket kan tyckas lite i minsta laget, särskilt när ett av spåren är talbaserat. Den drygt 34minuter långa skivan bjuder dock på genomtänkta texter, ordvrickningar och seriösa ämnen även om de i och med den här skivan tar ett steg bort från seriositet och politik. Istället har de lagt tyngden på att skriva roliga texter och svängiga radioslingor, vilket kommer att bredda publiken."

Läs hela recensionen på Svenskunderjord.com

www.svenskunderjord.com