I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

V/A - Lowbudget Mixtape @ SVU

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2004-05-20 11:54

V/A - Lowbudget Mixtape @ SVU

"På senare tid har vi kunnat se allt fler mixtapes med svensk hiphop säljas via butik eller spridas på Internet. En okänd producent vid namn Breki Tomasson även kallad T-Son och några andra kompisar fick upp ögonen för det här och satte ihop ett mixtape som de valde att kalla "Lowbudget Mixtape". Men till skillnad – eller i brist på – ser vi inga jättestora namn utan här satsas det istället på mindre etablerade undergroundrappare som ännu inte – om någonsin - satt sina avtryck i svensk hiphop Hall of Fame.
Det är två saker som skiljer "Lowbudget Mixtape" åt från de andra produkterna som cirkulerar på marknaden för tillfället. Ett, det är ett gammalt hederligt mixtape tryckt på kassettband. Två, det enda T-Son har gjort är att mixa ihop låtarna och inte varit delaktig i själva produktionerna.

Sida A inleds med skrytrap a la "jag kan rimma så bra att jag inte behöver en tanke bakom orden" signerat Slusken och hans vapendragare Ilsket Bee. Bucc följer upp inledningen med låten "Seen it all" som är en av de tre låtar på första sidan som klarar betyget godkänt."

Läs hela recensionen på Svenskunderjord.com.

www.svenskunderjord.com