I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Rico Wondahman - Takin Over @ SVU

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2004-05-10 12:58

Rico Wondahman - Takin Over @ SVU

"Då var det dags för Göteborgaren Rico Wondahmans uppföljare till den kritikerrosade debuten "Works Of Wonder". Tyvärr blev "Works Of Wonder" inte det direkta genombrott för Rico Wondahman som jag hade hoppats, "Works Of Wonder" nådde, tack vare den begränsade upplagan, ut till alldeles för få lyssnare. Trots detta fick många ändå upp ögonen för denna talangfulla Göteborgare. Nu är han tillbaka med albumet "Takin Over" och lyckligtvis är upplagan betydligt större den här gången.

Göteborg har alltid haft en ovanlig förmåga fostra skickliga engelskspråkiga rappare och Rico Won är inget undantag. Det är få i det här landet som ligger på samma höga nivå som Rico Wondahman. Hans flyt, som faktiskt påminner lite om Bronx rapparen Fat Joes, är även det felfritt. "Takin Over" bjuder med andra ord på högklassig engelskspråkig svenskhiphop."

Läs hela recensionen på Svenskunderjord.com.

www.svenskunderjord.com