I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bucc - Back To Square One @ Streetzone

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2004-03-02 00:45

Bucc - Back To Square One @ Streetzone

Så var det då dags för stockholmaren Bucc att släppa soloskiva. Jättekul med tanke på det stora kunnande och de kontakter som vi alla vet att rapparen har. I vanliga fall är Bucc lite av frontfiguren i gruppen The Narcissists som 2002 släppte den trevliga och sköna skivan "Planet Euthanasia". För att undvika missförstånd så är det värt att poängtera att The Narcissists inte har splittrats utan att "Back To Square One" endast är ett litet soloäventyr från artistens sida.

Men klarar Thomas Gunnarsson a.k.a. Bucc av att stå på helt egna ben? Ska sanningen fram så gör han det utan några större svårigheter, dock är mycket sig likt sedan tidigare. Precis som tidigare står utmärkta producenten Moonshine för samtliga av albumets spår och bara det är en stor trygghet i sig, sedan dyker som vanligt den goda vännen och skickliga undergroundrapparen V-Zilla upp på ett par spår. Narcissists-medlemmen Ebomb kickar även han på en låt och stora rappare som Sankofa och Afu-Ra ger tungt understöd....

Läs fortsättningen här!:

www.streetzone.com

peace out,

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!