I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Artister INTE från Sthlm, Gbg, Malmö?? (till SR/Ametist program)

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2010-04-16 18:36

Artister INTE från Sthlm, Gbg, Malmö?? (till SR/Ametist program)

Hittade det här på Ametists blogg/hemsida! (http://ametistazordegan.com/inte-stockholm-goteborg-malmo/).

Trots att "En kärleksattack på svensk hiphop" sänds i en lokal kanal (Metropol är ju en Stockholmskanal med uppgift från SR att täcka in det som händer i Sthlm) så har vi alltid i varje säsong i alla år ändå sett till att ha med artister från andra städer. Artister från exempelvis Umeå, Luleå, Sundsvall, Uppsala, Västerås, Borlänge, Göteborg och Malmö har varit närvarande varje säsong, vilket har varit rätt svårt med tanke på att Sveriges Radio inte betalar för medverkandes resor till Stockholm.

Men nu har vi bestämt oss för att göra en intensifiering! helt enkelt ÖKA antalet artister i programmet som inte är ifrån de största städerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Och du som vet, vet att det här programmet gått emot medietraditionerna och har alltid varit öppen för allmänhetens efterfrågan, så du kan vara med och påverka även denna gång. Det gäller för dig att tala om vilka artister du vill höra här som fokusgäster enligt kriteriet. Det här ska bli skitkul, vi får se var vi hamnar!

Vi gör vårt bästa och är full­stän­digt kära i den svenska hip­ho­pen!

Kommentera på http://www.ametistazordegan.com, maila mig på http://[email protected] eller ge dig an tråden på: facebooksidans diskussionsdel

"No rest for the wicked" som Henok Achido skulle säga.


Vad säger ni? jag tycker:
producenten Rubix Funktion, definitivt. http://www.rubixfunktion.com

Nomad

Sabotage

Don Carlsson

Choys

och inte rap men reggae, Ohund

Du har en fågel!