I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sentense släpper album ft Reks,Supastition,Prop Dylan,Kashal-Tee m.fl

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2008-10-30 18:28

Sentense släpper album ft Reks,Supastition,Prop Dylan,Kashal-Tee m.flSentense släpper albumet "Moods & Moments"

Den 11:e november släpper Sentense, producent och beatmakare från Stockholm, sitt debutalbum ”Sentense presents Moods & Moments”. På skivan medverkar en rad profilerade amerikanska rappare som Reks, Supastition, Donny Goines i sällskap med svenskar som Kashal-Tee, Prop Dylan och Black Fist. Soundet är melodiskt med vibbar av soul och jazz där medvetna texter inbjuder till eftertanke och reflektion för lyssnarens mp3-spelare och vardagsrum. Med skivan har Sentense med gästande rappare målmedvetet arbetat för att spegla olika situationer i livet; händelser, känslor och historier om allt från droger och kärlek till arbete och nostalgi.

Skivan kommer att finnas tillgänglig den 11:e november i begränsat upplaga i CD-format och för gratis nedladdning!Smyglyssna redan nu 2 låtar från plattan på Myspace

Länk till http://www.myspace.com/sentense


REKS & WHY-D "Inner Demons"

FABNICKEL "Who It Is"


Reks från Boston behöver ingen längre introduktion för de som är hängivna hiphopfans. På Sentense skiva gör han tillsammans med Malmö-rapparen Why-D en låt som handlar om de hjärnspöken som kan drabba oss alla. Reks släppte i somras albumet "Grey Hairs" som innehöll produktion av DJ Premier, Statik Selektah och Large Professor och är vida känd för sin verbala förmåga. Reks fastnade för konceptet på låten och la en vers om sitt förhållande till vänner, flickvän och alkohol.

Den andra låten Sentense bjuder på för smyglyssning är en lättsam historia med ordlekar och sväng där gruppen Fabnickel från New York visar sig från sin bästa sida. Gruppen består av G. Grhymey, Matter Ov Fact, Blezzed, B Cliff och E.Pillz och samarbetade nyligen med Lupe Fiasco på låten "Genius" som ska finnas med på gruppens kommande album "How To R.O.B." Fabnickel är signade till producenten Darrell “Digga” Branch´s bolag SixFigga Entertainment. “Digga” har producerat artister som Cam’ron, 50 Cent och Mary J. Blige. Samarbetet med Sentense är ingen tillfällighet eftersom en av rapparna har förfäder från Finland och Sverige och snart vill grabbarna stå på svenska scener!
INOM KORT kommer låtar med Prop Dylan & Supastition + en låt med Trees, Black Fist & Kashal-Tee!!!
http://www.myspace.com/sentense


"Sentense presents: Moods & Moments" UTE NU! feat Prop Dylan, Kashal-Tee, Black Fist, Majistern, Reks, Supasition, Donny Goines m.fl. FREE DOWNLOAD!!