I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Chords nya album ute den 30:e april!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2008-03-06 09:05

Chords nya album ute den 30:e april!

Chords släpper sitt andra soloalbum på JuJu Records 30 April

Även om Chords på hiphopscenen uppnått en status som en av Sveriges absolut vassaste MCs och dessutom hyllats som fanbärare för svensk roots-reggae som frontman i Helt Off så har han varit relativt okänd för den breda massan. Trots det har dom flesta redan hört honom utan att veta om det. Få har missat megahits som ”Det Löser Sig” och ”Babylonsjukan” och har man någon gång sett Timbuktu live de senaste 6 åren har man antagligen också sett Chords på scen.

Nu är det äntligen dags för Chords att följa upp sin utmärkta men 
förbisedda debutplatta ”The Garden Around The Mansion” från 2003, som blev historisk genom att vara det första svenska hiphopalbumet som släpptes via majorbolag i USA.

Den 30 April släpper Chords sitt andra soloalbum ”Things We Do For Things”(Juju Records/Playground) och med en stadig bas i hiphopen experimenterar han med andra musikstilar och blandar sång och rap. Albumet föregås av singeln ”Luckiest Man Alive” som skickas ut till media inom kort.

http://www.jujurecords.com