I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Promoes nej till medverkan på Ta Det Lugnt Rmx

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2008-01-08 20:54

Promoes nej till medverkan på Ta Det Lugnt Rmx

Läste i senaste numret av Kingsize att Promoe tydligen var tillfrågad om att medverka på Ta Det Lugnt (Kändisremixen), men tackade nej med anledning av att han fortfarande var sur över att Ken var med på Hiphop-bönder för nio år sedan... läste i ngn annan intervju med Ken (kommer ej ihåg vilken tyvärr) att det var chill mellan honom och Looptroop numera, och i ljuset av det kan ju Promoes nej tack verka lite konstigt... kanske ville han bara inte synas tillsammans med kommersiella artister (Promoe är väl iofs också kommersiell i den bemärkelsen att han vill kränga plattor, men ni hajar vad jag menar...) som Schmidt och Markoolio...

Hade faktiskt varit grymt att få höra Promoe på samma låt som Ken, mest för att det hade kullkastat folks uppfattning om svensk hiphop och vilka artister som kan samarbeta med vilka... men det lär väl förbli en utopi.

Fan mannen, du är fett med ful// Ey, kolla din tand den är fett med gul