I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Älskar du hip hop? Här får du jobb

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2007-03-08 20:45

Älskar du hip hop? Här får du jobb

30 April

1 . Myhype lanserar nya sidan  

2 . öppnar en kläd butik i Stockholm kungsgatan 90 http://www.stylehyper.com/  

Style Hyper inriktar sig på urban fashion och street wear. Vi arbetar med etablerade märken som samt egen design. Via nätet säljer vi också sprayburkar till konstnärer som vill få utlopp för sin kreativitet. I butiken kan artister och andra hitta utryck för sin egen stil och etablera sin image. Hos oss hittar du kläder,sneakers, cd, tidningar och en massa annat coolt stuff!

3. Har club turné

4. Släpper ut myhype mix tape

5. Bjuder På en fettt grym show med en amerikansk artist

Älskar du hip hop , är du producent, artist, musiker, designer, arrangör,  säljare mm ta

Ta kontakt med oss eller länka till din hem sida

--------------------------------------------------------------------

 

Många hiphop'are hanterar dem 4 elementen väl är väldigt kreativa och kan agera som ljud och ljustekniker,

mixa och Producera låtar olika typer av promotionsmaterial som affischer, hemsidor och design av layout.

Trots detta får de inte alltid respons ute i arbetslivet. Deras kapacitet skulle kunna tas tillvara vid många typer av produktion. Nu vill Solomon ta vara på de här resurserna och skapa jobb. Han startade My Hype för att bygga en bro till arbete för kreativa människor. My Hype tror på talang och att talang kan komma i funktion. Målet är att stödja och utveckla musiker, artister, modeller, dj's, dansare, grafiska formgivare och andra kreatörer som jobbar med My Hype. Tillsammans skapar vi vår unika plattform för produktion och promotion. Vi erbjuder företag att använda våra unga innovativa kreatörer för lyckade evenemang och marknadsföring som når fram i reklambruset. Vi riktar oss till reklambyråer, skivbolag och media bolag som vill ta del av vår genuina förståelse för den urbana livsstilen.


http://www.myhype.se/









 





www.myhype.se