I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Emil Brikha + Karin Ribbing = Sant.

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2005-10-13 14:02

Emil Brikha + Karin Ribbing = Sant.

Karin Ribbing, en framstående musiker, textförfattare och numera även karriärsklättrande poet. En bohemisk blondin med blå ögon. Ett tillskott till Sverige. Ett nackskott till konventionellt musikskapande. Från ytlig bekantskap till nära vänner och nu samarbetspartner. Vägen har varit lång, tiden har varit knapp, men nu slår vi våra påsar ihop.

Karin Ribbing är det nya tillskottet till LQP i egenskap av textförfattare, sångerska, producent och poet. Än så länge har jag remixat en av hennes låtar, Brinn skugga. Den släpps på www.LQP.se inom kort. Just den här låten är otroligt experimentiell men kommer definitivt sätta trenden för hur vårt sound kommer utvecklas.

Allt är än så länge i sitt absolut mest primitiva förstadie till existens men vi planerar redan nu ett album där vi turas om att ratta på musikmaskiner och instrument, och att stå i mikrofonstugan.

Håll utkik, detta kommer bli helt jävla sanslöst bra.

http://www.LQP.se - The Portal To Self (ehm, myself, that is)