I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Blues - Vad pysslar han med nu?

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Groupie

2004-08-17 08:48

Blues - Vad pysslar han med nu?

Satt och kollade igenom ett gammalt cdcase och hittade "samhällstjänst", lyssnade igenom lite och insåg att jag inte hört nåt av han sen han släppte singeln "gamla tider" nån gång 2003 (känns som det var flera år sen)...

Vad pysslar han med nuförtiden? Kollade in på http://www.blues.se och såg att senaste nyheten var skriven för typ 1 ½ år sen...
Så vad gör han nuförtiden? Hörde att han släpper en ny låt med Dede om några dagar (20/8), men vad pysslar han med själv?

Har sökt och kollat runt lite på internet, men tänkte att det finns säkert folk på whoa som har bättre koll än jag (och det finns säkert folk som hört rykten om att Blues blivit bortförd av talibanska nakenterrorister, dissat Ken eller gjort en platta tillsammans med 50 Cent)

That was bullshit, I'd never say no bullshit like that... Glad I don't live none of that bullshit, that shit is absolutely bullshit!
Bullshit.