I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hur gammal är du promoe, 80 år?

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2004-08-12 12:39

Hur gammal är du promoe, 80 år?

va slö promoe var på scenen igår på bananpiren..

du såg ut som en man som inte lever för någonting och vill att någon skall göra slut på ditt lidande med en tvärt avrättning innefattandes ett ljuddämpat luftgevär eller en klorindränkt handduk för att inte behöva besvära publiken med något onödigt ljud (för det gjorde ju inte du iallafall).. fan de kunde väll höjt din mic lite.. har du glömt hur man snackar svenska också eller?...du sa ju typ fem meningar under hela spelningen.. det skulle lika gärna kunnat heta att det var supreme och large som spelade för promoe du stod ju bara där.. du har ju ingen hunger eller glöd.. du såg stelare ut än en japansk kostymnisse på väg till jobbet.. har du glömt hur man släpper loss..

skärpning promoe.

ta dig en funderare och se att du själv har dödat all den inspiration du en gång hade.. förr slogs du för någoning på scenen du ville att folk skulle förstå vad du ville...att graffiti är vackert, men du lade burkarna på hyllan. att cannabis är frihet, men du släckte spliffen och med det släckte du din egen glöd...

skärpning promoe.


ja, jag blev mäktigt besviken.

(det var enklare att skriva i du form)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.