I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Snabbare nerladdning, konserter, Mp3, film + mer!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2004-08-07 15:39

Snabbare nerladdning, konserter, Mp3, film + mer!

Jag har under de senaste veckorna hållt på att byta webhotell eftersom jag tidigare haft problem med tillförlitliga länkar, nerladdningstider och några brutna avtalsvillkor.

Nu har EL Q PE fått 500 mb fritt utrymme att förvalta som vi själva vill och det betyder att det blir fler mp3or och filmer snart.

Senaste större uppgraderingen består av 2 *.wmv filmer från min konsert på Arvikafestivalen.

Jag håller själv precis på att runda av en liten festivalturné som jag gjorde med Riksteatern och kommer köra en sista konsert i Kungsträdgården (Stockholm) den 20e aug kl 12 på förmiddagen. Fråga mig inte varför, men jag har fått stämpeln "nykter underhållning" :P

Skitzophrenic har precis gjort klart en remix till Buccs nya projekt , mer fick jag inte veta. Han har även låtit sig intervjuas av aporna på SVU och kommer även att vara gäst dj åt enmanspojkbandet Allyawan tillsammans med livegruppen The Leftovers (grymma killar!) på Hovstock i Jönköping.

Så EL Q PE är tillbaka, större, bättre, snabbare och sötare än någons så kasta ett öga på våra sajter om ni känner för det, eller var lata och bara högerklicka. Mycket nöje :)

www.elqpe.com

Jag fotar fortfarande ganska mycket.


My room

The closet

God VS Woman

R.I.P

Five senses

Idiots

Format C:

Okunnighet

http://www.LQP.se - The Portal To Self (ehm, myself, that is)