I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   
Lyricist

2004-08-04 19:12

Sluta nu!

Alla bara klagar på vissa att dem är så dåliga, te.x Fronda, enligt de flesta tro-sig-veta-bättre-än-allt-och-alla-på- den-här-sidan personer.

Varför hålla på och säga att vissa är så dåliga... Fronda gör bra musik, annars skulle han inte vara så omtyckt... och uppskattas av olika personlighetstyper.

I ett fotbollslag, låt mig likna mig med Real Madrid... dem är full av stjärnor...

Någon tycker Beckham kanske är bäst och att en annan i laget är värdelös, varför behöver det vara på det viset? Den dåliga spelar i ett lag fyllt av stjärnor och är en i laget, en i mängden av utövare...

Vissa säger att Petter, Pst-q, Organism 12, Ken Ring, Chords, Beväpnad Tjockis o.s.v är bäst, men bara för att dem tycker att BARA en är bra, kanske enbart för att dem idoliserar honom, så behöver dem inte säga att alla andra är kassa... Flera än en kan vara bra... och där kom liknelsen med just Real Madrid. Enbart för att man favoriserar en eller några så betyder det inte att alla andra är kassa...