I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Proper samarbetar med Brooklyn Academy

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2004-08-03 19:19

Proper samarbetar med Brooklyn Academy

Ragin Goblins bildades 2001 och består utav Proper (mc), K-Element (mc) och Hard2handle (prod/mc) (Amsterdam). Under åren som gått har det spelats runt om Sverige på olika klubbar och festivaler som Reefer, Peace And Love, Dalacamp Summercamps och mycket mer.
På senare tid har Superlative (mc/prod) tillkommit till gruppen! Även Nekkid (mc) finns med i bilden men han är inte med i Rg's utan Catapults Ent. som är cirkeln runt medlemmarna. Ingenting har släppts från Ragin Goblins men skivan "Travelling Freakshow" är klar och mastrad, distribution är bara den svåra frågan. Med gäster som Fu dogg från Special Blend, King D (prod), Mekano (prod) och Shockwave (prod). Men Rg's har medverkat på olika mixtapes/skivor som Solid Senders-Heavy luggage, Idérik & Moppetrims-på stålhjul i Bergslagen och Proper medverkar på Mekanos nysläppta Double Cream.

Proper (Ragin Goblins/catapults) och Nekkid (catapults) åker nu i höst till New York (Brooklyn) för att spela in med den legendariska gruppen Brooklyn Academy. Det som spelas in kommer hamna på Catapults skivan och även på Proper's soloskiva "A proper garbage pail kid". Någon form utav uppträdande kommer troligtvis att ske. Så håll ögenen öppna för Proper's release och Catapults skivan!

Mer nyheter: www.dj-silence.com

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //