I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Webbsida] Kolla in "olåsta" webbcams

Övrigt - Webbsidor

   
Battlerappare

2013-01-22 15:13

[Webbsida] Kolla in "olåsta" webbcams

http://cams.hhba.info/#http://87.104.162.124:8080/anony/mjpg.cgi


Det finns numera en hemsida som samlar alla olåsta strömmar från säkerhetskameror från Trendnet på en Google Maps-karta. Här kan man enkelt spionera på folk från hela världen tack vare ett säkerhetshål i Trendnets-kameror.

Sidans mål är dock inte att man skall smygtitta på folks privatliv, även om det nog är det mest intressanta här, men att uppmana folk om bristen i Trendnets säkerhetskameror.

Problemet uppdagades redan tidigt förra året och Trendnet gick snabbt ut med att släppa en uppdatering och säga att man hade kontaktat samtliga ägare om detta problem. Dock verkar det som att alla inte lyssnat då det fortfarande finns massvis med kameraströmmar som fortfarande är öppna för allmänheten att smygtitta på.

Så om du där i Klippan hittar dig själv på kartan, se till att ladda ner den senaste mjukvaran, det bör fixa till detta problem.


Vem vet va man kan få se!