I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Artikel] Haha, vad gör man

Övrigt - Webbsidor

   

2011-04-28 15:02

[Artikel] Haha, vad gör man

hahaha!
vad skulle ni gjort om ni fick känna på "the night nurse"?


Undersköterska ofredade patienter sexuellt
Publicerad i dag 12:40

En 49-årig undersköterska på Sankt Görans sjukhus i Stockholm döms till dagsböter för att sexuellt ha ofredat två unga manliga patienter genom att gnida deras fötter mot sitt eget könsorgan.
Två vänner som hamnat i bråk med andra en blöt kväll i maj 2009 råddes av polisen att få sina skador omsedda på Sankt Görans sjukhus. Männen – idag 20 respektive 21 år gamla – undersöktes, var för sig, av en manlig vårdanställd.

Båda berättar i polisförhör hur 49-åringen först kontrollerade deras reflexer med hjälp av en reflexhammare. Sedan gned han deras ena fot mot sitt eget könsorgan. Båda patienterna chockades och äcklades av händelsen. Samma natt berättade de för en läkare på sjukhuset om vad som hänt.

Svea hovrätt dömer nu 49-åringen att betala totalt 7.500 kronor i dagsböter. Han var timanställd på sjukhuset och arbetar i dag inte kvar där, enligt sjukhusets pressavdelning

 -? ? ? ? ? ?- {@L_@} -? ? ? ? ? ?-